Virkelighedens Wisteria Lane

IMG_1894
Velkommen til idyllen!

En lille uges tid har der været helt, helt stille på bloggen, men det har heldigvis sine gode grunde. I weekenden fik vi nemlig endelig nøglerne til vores nye hus, så i dagene op til pakkede vi sammen og ned (selv om vi har boet i en midlertidig lejlighed med lejede møbler, når man alligevel at få samlet voldsomt meget bras sammen i løbet af et par måneder!), og lørdag aften fejrede vi de nye rammer med pizza ud af bakken på et trægulv i et hus, der gav ekko. Det gør det sådan set stadig, for alle vores møbler befinder sig lige nu i Charlotte, hvor de er i gang med at blive fortoldet, inden vi kan få dem bragt til vores nye hus. Det skulle gerne ske inden for den næste uges tid, så indtil da sover vi på luftmadrasser og teltsenge og spiser take-out i de havemøbler, som vores nabo allerede har været så sød at låne os.

M har en fest. Noget af det første vi gjorde, var at købe et telt, som vi har slået op på hendes værelse, så hun camperer derinde og elsker det. Hun står på rulleskøjter over de tomme gulve gennem hele stueetagen, og hun er ellevild over at have fået sit helt eget badeværelse, hvor hun sirligt har placeret sin tandbørste i øverste skuffe. A er kommet sig over sin loftvifte-angst, men er forståeligt nok en anelse skeptisk ved at blive flyttet endnu en gang – denne gang til et hus med 350 kvadratmeter på tre etager. Så meget af hans tid foregår på min eller hans fars arm. Men ellers tager han det nu ret cool.

IMG_1891
“Nydningen” midt på vejen er allerede indviet.

Vi voksne elsker det. Selv om vi lige nu ikke engang har så meget som en elkedel til at koge vand i (hallelujah for Starbucks’ drive thru!) eller et køleskab til lidt mælk, så er det lige præcis det her, vi drømte om. Jeg troede, at Wisteria Lane var indbegrebet af en smuk, amerikansk villavej, men det var indtil jeg flyttede ind på Society Place i Raleigh! Hele kvarteret er bygget op af de smukkeste Charleston-inspirerede villaer med søjler, store vinduer, gyngestolspyntede verandaer og frodige haver. Og midt i det hele er der den skønneste lille pavillon, som M og jeg allerede i weekenden indviede med limonade og gætteleg. Hun har døbt stedet Nydningen, og det er lige hvad det er.

IMG_1889
Den ene af vores to verandaer (som begge kalder på gyngestole og vinglas!).

Jeg glæder mig helt vanvittigt til at nyde utallige subtropiske aftener i en gyngestol på min veranda med et glas kold hvidvin og lyden af de mange fantastiske dyr og fugle, vi hele tiden ser herovre. Forhåbentlig mange af gangene i gode venners selskab – både de danske og amerikanske. I første omgang glæder jeg mig vildt til at sige hej til hende her, som kigger forbi i dag og i morgen undervejs på sit sommer-roadtrip. Vi skal spise på byens bedste mexicanske, og i morgen tager jeg hende og kæresten (hendes, ikke min) med på min absolutte yndlings-morgenmadscafé. Jeg ville elske at have spist den i North Carolinas ellers gavmilde morgensol, men vi har lige netop i dag taget hul på noget, der ligner ni dages regn. Oh, well.

4 tanker om “Virkelighedens Wisteria Lane

  1. Vi kender ikke hinanden – jeg faldt tilfældigt over din blog, da en ven likede et af dine blogindlæg på Facebook, og jeg har fulgt jer, siden I flyttede Over There. Jeg synes, det lyder som et fantastisk eventyr, og jeg blev da ikke mindre misundelig, da jeg læste dette indlæg! Især når vi her i Danmark i dag har haft 12-14 grader, heldagsregn og blæst… Glæder mig til at læse videre ?

    1. Hej Charlotte – dejligt, at du kan lide at læse med! Ja, jeg har fulgt lidt med i vejret derhjemme og kan godt se, at sommeren lader vente lidt på sig. Hvis det er nogen trøst, så er det også lidt koldt herovre i dag. Jeg skal nok lade være med at sige HVOR koldt, haha!
      Det ER et eventyr, og det er både sjovt og hårdt. Og spændende og frustrerende. Men heldigvis er der langt mest af det gode, og vi er egentlig bare ret vilde med at være her. 🙂

      1. Haha, tak for det! :oD Men dejligt at I nyder det – det er da også bare et af livets store eventyr!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *