Boller op, boller ned

Sidste år til fastelavn var vi i Thailand, og til næste år er vi i USA. Så det er klart, at det i år var virkelig vigtigt for især vores datter (den halvandetårige forstår trods alt ikke meget af det endnu; han var bare pavestolt af sit kække outfit) at gøre noget ud af det i år. Og med “noget ud af det” menes der selvfølgelig ikke, at moren sættes i gang ved symaskinen for at udtænke diverse eventyrlige hjemmelavede kreationer – nej, der menes selvfølgelig at sende faren i en Disney-butik for at finde en “Frost”-kjole.

Vores datter er lige så kæmpestor fan af “Frost” som rigtig mange andre små piger, og selv om det var Elsa, der var i højest kurs, var det altså kun Annas outfit, der var på lager. I en størrelse, der var så meget for stor, at kjolen skulle løftes hele dagen for ikke at give anledning til grimme fald.

Som det plejer at gå med den slags billeder, var det fuldstændig umuligt at fange de to på et pænt, opstillet fastelavnsbillede. Og da jeg kiggede alle de mange forsøg – mislykkede som vellykkede, semiskarpe som slørede – gjorde det jo ingenting. For et billede som det her siger alligevel det hele. 🙂

fastelavn1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *