Ændrede planer

BlogSyg

Sådan ser man ud, når man er halvandet år og ramt af Roskildesyge. Eller influenza. Eller hvad end det er, der får den lille mand til at kaste op (og dét, der ryger den anden vej) og lige nu sove på fjerde time.

Lille A skulle have lagt dræn i ørerne i dag, men ørelægen ville af gode grunde ikke lægge ham i fuld narkose, når han stadig var syg, og selv om det da ville have været virkelig rart at få det overstået, så er jeg alligevel ret tryg ved den beslutning. Tanken om det lille menneske i fuld narkose er skræmmende nok i forvejen – kombineret med opkast bliver det ikke ligefrem bedre.

Det betyder også, at vi måtte få en ny tid om to uger. Hvilket så er ti dage, inden vi rejser, så det kan man da kalde at vente til sidste øjeblik.

Nå, men indlægget her er samtidig også en lille billedetest. Jeg er jo fuldstændig grøn i det her bloggergame, og jeg har stadig store problemer med at gennemskue hvordan jeg får sat billederne ind, så de passer til indlæggene! Jeg plejer ellers at være temmelig fortrolig med diverse computerting (ok, med dét ordvalg afslørede jeg så, at jeg vist ikke er SÅ fortrolig alligevel, haha!), men når jeg sidder og fedter rundt bag kulisserne til bloggen her, føler jeg mig som en elefant i en glasbutik.

Så altså: I må lige bære over med, at billederne stadig roder lidt rundt. Jeg skal nok lære det en dag! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *