I mit nye hus…

…skal jeg skrive mere.

Det er (mildt sagt!) på tide med en opdatering herfra – det er jo umindelige tider siden jeg har skrevet sidst, og alligevel, på trods af, at der sket en hel masse, sidder jeg med en følelse af ikke rigtigt at vide hvad jeg skal skrive om. Lysten til at skrive har været lidt svær at finde det sidste stykke tid, og det skyldes en masse forskellige sammenfald, som jeg ikke vil kede jer med her – lad mig bare sige, at det har været et efterår fyldt med forhindringer. Jeg snakkede med N om det forleden, at det føles som længe siden, at jeg har været sådan rigtig gennemglad, som om der hele tiden dukker nye forhindringer op. Det har gjort det sværere at sætte sig ned og skrive om stort og småt, men én af de store  kan og vil jeg i hvert fald dele med jer:

Vi har købt et hus!

Jep, vores helt eget amerikanerhus. Det er så fint, og vi elsker det alle sammen allerede. Det ligger perfekt – vi var simpelthen så heldige helt tilfældigt at støde ind i en familie med et hus, der ligger lige præcis dér hvor vi allerhelst vil bo – og de skulle lige til at sælge det. I nabohuset bor en af M’s allerbedste klassekammerater (som hun endda tilfældigvis er på sleepover hos lige nu), hvis forældre er nogle af vores gode venner – og lige på den anden side af husets lille bagvej bor Chloe. Ti skridt fra min havelåge bor min veninde simpelthen (meget vin vil blive drukket på vores terrasser!), og vi glæder os begge helt ubeskriveligt til at blive bagnaboer. Et par veje væk bor vores skønne dansk/amerikanske vennepar, og hele området er fyldt med jævnaldrende venner til M og A. Vi kommer tættere på Downtown Raleigh, og til vores kvarter hører endda en hyggelig, privat pool. Jeg har i øvrigt lavet en regel om, at der i mit nye hus altid skal være Moscow Mules. Så kom bare forbi. 😉

Det er kort sagt det perfekte hus med den perfekte beliggenhed, og normalt ville jeg have været så edderspændt over den situation, at jeg ville skumme over af lykke. Men vejen til at få lov at købe det hus har været så lang og så frustrerende, at den ægte glæde og begejstring over, at det nu – ENDELIG! – er vores, faktisk stadig ikke helt har fundet vej til mig. Den skal nok komme, og når jeg i midten af januar står i mit nye hus, skal den nok indfinde sig. Jeg tror bare lige, jeg skal ud på den anden side af 2016 og et udfordrende efterår først.

Julen, til gengæld, var fin, rolig og hyggelig. Vi tog til Asheville og boede tre dage på The Inn on Biltmore. Biltmore er bygget af George Vanderbilt og er den dag i dag stadig USA’s største private hjem. Området er fuldstændig enormt – 28 km2 – og ud over Biltmore selv og de nærmest uendelige marker og skove ligger der forskellige restauranter og et par hoteller, hvor vi altså boede på det ene. Det var en anderledes oplevelse at holde jul på et hotel, men det funkede sgu ret fint. Vi havde det dejligt, spiste ubeskrivelig lækker mad og skruede hele tempoet ned. Og ja, selvfølgelig kommer julemanden på besøg sådan et sted!

Et par højdepunkter fra min december:

Mit livs første vaniljekranse så dagens lys et par tusind kilometer hjemmefra - og jeg var pænt stolt over resultatet!
Mit livs første vaniljekranse så dagens lys et par tusind kilometer hjemmefra – og jeg var pænt stolt over resultatet!
img_2680-1
To ærkedanske julefrokoster er det også blevet til (endnu en venter i januar) – med snaps og rullepølse, jadak!
Vi måtte en tur forbi hospitalet med en syg, lille fyr to dage før jul - han klarede både dét og julen (trods efterveer) som en ægte lille kriger.
Vi måtte en tur forbi hospitalet med en syg, lille fyr to dage før jul – han klarede både dét og julen (trods efterveer) som en ægte lille kriger.
Mine tre julehjerter. Fint klædt på og klar til juleaftensmiddag.
Mine tre julehjerter. Fint klædt på og klar til juleaftensmiddag.
North Carolinas bjerge er noget helt særligt - og udsigten fra hotellet mindede os om det hver aften ved solnedgang.
North Carolinas bjerge er noget helt særligt – og udsigten fra hotellet mindede os om det hver aften ved solnedgang.

Godt nytår, folkens! Må I komme fantastisk og festligt ind i 2017 – måske I glæder jer lige så meget til et nyt år som jeg?

P.S. Jeg ved simpelthen ikke hvad der sker med billedstørrelserne i det her indlæg, men jeg har ikke kunnet rette det op trods en hård kamp. Det er noget værre rod – men sådan rigtig tech savvy bliver jeg nok aldrig! 😉

2 tanker om “I mit nye hus…

    1. En Moscow Mule er en fantastisk drink bestående af vodka, ingefærøl, limejuice og masser af is. Den er stærkt vanedannende. 😉
      Godt nytår til jer også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *